0702 -20 90 20  info@logotypexperten.se

Grafisk design och programmering

Utformning av företagslogotyper är idag väldigt underskattat och många har svårt att förstå hur värdefull en logotyp är för deras verksamhet. Logotypen representerar ditt företag visuellt och är av stor vikt för varumärket.

Konkurrensen tätnar och man erbjuds oseriösa logotyper av tryckerier, skyltmakare eller ”gör det själv” online för bara några hundralappar.

Vad kan vi göra?

Vi designar och formger allt du kan tänka dig. Det kan vara allt ifrån restaurangmenyer, flygblad, affischer till enklare saker som visitkort, brevpapper m.m.

Som namnet antyder så har vi valt att fokusera på logotyper och grafisk design men har även bred kompetens inom programmering. Vi har gjort många olika hemsidor och som grund använder vi publiceringssystemet WordPress. 

Affärsidé

Erbjuda grafisk design och hemsidor av mycket hög kvalitet och till ett pris som är lämpligt för små- och medelstora företag.

Låga kostnader

Vi har inget fysiskt kontor som kostar massor med onödiga pengar.

Google är vår marknadsföringskanal och vi investerar inte i någon dyr marknadsföring.

Alla våra webbplatser byggs med det välkända publiceringsverktyget WordPress, som vi sedan anpassar efter kundens behov. Det betyder att vi kan återanvända väldigt mycket material och slipper "uppfinna hjulet" flera gånger.

Det viktigaste för oss är att du som kund är helt nöjd! Du betalar först efter slutfört arbete.

0702-20 90 20
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.